In postarea anterioara v-am prezentat o reteta foarte usoara de andive umplute. Puteti sa gasiti mai multe detalii aici.
Si daca tot v-am facut pofta cu asta, sper, am zis sa va mai arat o reteta usoara tot cu andive. De obicei acestea se gasesc la punga de 2 bucati, asa ca aveti suficiente si pentru reteta cu barcute umplute si pentru acesta . Fiecare pentru cate 2 portii, caci sharing is caring. 😊
Putin despre beneficiile andivelor v-am povestit deja asa ca nu o sa va mai plictisesc din nou cu asta si trec direct la reteta. Este extrem de simplu de facut si versatila, as spune. Mai puteti schimba/adauga ingredientele si in felul acesta o sa fie si mai mult pe gustul vostru. Mie, cel putin, asa imi place sa fac cu mai toate retetele pe care le testez. Prima data, daca este ceva mai complicat, urmez exact pasii si folosesc exact aceleasi ingrediente, insa a doua oara cu siguranta, adaptez reteta pe gustul meu.
Ingrediente:
- andive
- rucola
- nuci
- blue cheese
- pere
Ingrediente salsa:
- 1 lingura lime
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita mustar dijon (cu bobite)
- 1 lingurita sirop de agave sau miere
Perele se taie felii si se curata de samburi. Andivele se desfac in Frunze individuale. Nucile se pot toca putin. Se pun toate ingredientele pe o farfurie, se pun epste bucatele de branza blue cheese.
Salsa se face amestecand toate ingredientele si se pune peste salata. Nu am trecut si sarea in lista de ingrediente pentru ca pentru gustul meu este sufficient de sarata de la branza, insa voi faceti dupa cum va sunt poftele.
Desigur, o puteti servi cu o felie sau doua de paine integrala putin prajita, pentru crunchiness.
Mno ziceti voi…ce va doriti mai mult? Simplu, rapid de facut, iar combinatia este super yummy, dar nu ma credeti pe cuvant, testati-o si voi.
Tag me pe Instagram sa va laudati cu opera voastra ! 😊
Sa va fie cu mare pofta!